Magnolia

Lehounká sukýnka s hedvábnou podšívkou MAGNOLIA

Tato dlouhá kanýrová sukně je ušitá z materiálu, který se nazývá tencel

Popis prodejce: lehká, ale tužší látka s jedinečným složením: tencel s konopím a nylonem. Díky neobvyklému složení – nylonová osnova protkaná tencelovým útkem s příměsí konopí – má tato látka také neobvyklé vlastnosti. Je velmi lehká a prodyšná, ale má tužší, až „papírový“ omak podobný dupionům a dobře proto drží tvar. Přes svou tuhost je látka příjemná na nošení, nekouše. Je průsvitná, doporučujeme proto lehkou podšívku. Tencel je jeden z obchodních názvů lyocelu, jde tedy o stejný materiál. Výroba, při které vzniká minimum odpadu, je ohleduplná k životnímu prostředí.

Péče: perte ve vlažné vodě (30 °C) v ruce nebo v pračce na šetrný program, žehlete na stupeň hedvábí. Vzhledem k jemnosti látky doporučujeme ždímat na nižší otáčky – šetrnějším zacházením prodloužíte její životnost. Tuhost látky se praním neztrácí.

Srážlivost: cca 2 %

  • gramáž : 72 g/m2
  • složení : 74% tencel, 15% nylon, 11% konopí

Sukně se skládá ze čtyř volánů, mezi spodními kanýry je našitá zelená bavlněná krajka, která stejně jako pružný lem, do kterého je sukně v pase všitá barevně ladí k sukýnce. Sukýnka má hedvábnou podšívku.

Velikost:

–       Obvod sukýnky v místě, kde ji budete nosit je cca 72 – 105 cm (pas, boky,… viz návod na změření na https://www.lenuska.cz/obchodni-podminky/

–       celková boční délka sukně včetně pružného lemu je cca 102 cm (je možné zkrátit) – napište si o délku

 

Cena: 1.790 Kč

K dispozici je látka na světle růžovém a světle modrém podkladu – viz látky skladem.